Friday, November 9, 2012

1ST GIVEAWAY BY : ANIS NAJIHA HANNANI


join sementara masih berpeluang

Topup FREE by Apih


saya pengguna maxis

dan

saya suka nak dapat topup free sebab kalau ada orang nak bagi, jangan tolak, 
bak kata pepatah, 
rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari

Thursday, November 1, 2012

1st-giveaway-by-makcik-superman


nak join leh klik pada banner

GiveAway Template made by Mimie

nak join boleh klik pada banner

2nd Anniversary Giveaway by QCEY


nak tag

klik banner kalau nak join

Guess and Win



Guess & Win is back at My Mom's Best!

You need to guess how much I spend on my son in One Utama.
I bought him new pant, new sandals, and new underwear.
The person with most close guess on how much I spend, win the
Hello Kitty Mask
Flowery pin handmade Jewelry by S

You need be GFC follower of my blog with address in Malaysia for postage!
You are require to blog this contest at your blog and leave the link in this post.
Your blog need to be at least three months old.
Start copy and End Copy is where you need to do, don't forget to add the of Hello Kitty mask and Kiss Me picture above in your post!

You can start guessing after posting the link of entry in this post.
You may guess many times, each comment with one guess only.
Guess & Win ends at 12 midnight on 26 October 2012 (Friday).
Edit: 26 October 2012, the Guess and Win is back ends at 12midnight on 2nd November 2012.


Wednesday, October 31, 2012

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih



selamat pagi pembuka bicara
buka mulut keluar suara

ada giveaway sedang berlangsung
apa kata pakat-pakat usung

ada tawaran ada hadiah
tak rugi memang meriah

amek pen amek kertas
nak join klik banner kat atas

notakaki : tuah ayam nampak di kaki, tuah aku takdak sapa tahu

Wednesday, October 10, 2012

rezeki itu milik allah

sesungguhnya, setiap rezeki yang kita dapat hari ini adalah milik allah...

alhamdulillah, ari tu ada join Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff dan tak sangka, terpilih memenangi hadiah yang ditawarkan...syukur alhamdulillah....kemenangan kedua untuk bulan ini..


tu...blog aznain tu, no 2

ari tu ada pilih 3 jenis wangian yang aznain nak, so, sekarang ni, taktau lah mana satu yang bakal aznain dapat...kita tunggu dan lihat...

notakaki : memang betoi2 pasni aznain wangi dan happy macam akiff...

terima kasih penganjur dan penaja

Thursday, October 4, 2012

rezeki aznain

sebelum tu, setinggi-tinggi ucapan alhamdulillah aznain ucapkan di atas kemenangan yang aznain perolehi kali ni...

ari tu, aznain ada join GA anjuran Greennnpandacraft dan semalam (3hb10) telah diumumkan keputusan lucky draw nya...dan tak disangka2, aznain berjaya dapat no 2...alhamdulillah...


aznain punya turn tu...73...bertuah jugak no nih...


dan ini adalah antara hadiah yang bakal aznain terima

2nd place
* Name keychain (customised)
* Bunny bookmark
* Love paper clip