Wednesday, January 12, 2011

Contest Into The Mirror


dengan ini, aku mempertaruhkan gambar yang bg aku sangat kelakar


genie in the mirror


aku bg nama gambar tu "genie in the mirror" sebab bila first time tgk, mak aih...mcm gergasi pun ada, tp gergasi tak cumel, maka aku tukar jadi genie...hihi...gelak gedik...ala2 genie in the bottle nyanyian sape penyanyi seksi tuh, huhu...dah lupe la plak...blank jap...


oh ya, gambar ni diambil masa musim cuti sekolah baru2 nih, pegi kedai kasut, nak beli kasut sekolah adik aku, disebabkan aku dah lama tak menyinggah compartment kasut sekolah terasa diri ni dah tua plak tetibe bosan teramat-amat, aku apa lagi, bergambar lah...nak beraksi bagai, malu ngan anak2 adik2 yang excited semacam nak beli kasut sekolah, belum masuk mak ayah yang ngah muka hang jangan nak buat lawak bodoh dengan aku sekali aku lesing baru kau tau sabar layan karenah anak masing2...so, aku terpaksa la kuncup muncup ayu sorok2 telepon amek gambar...sbb tu muka tak pandang cermin...poyo!! 


bila aku tgk balik gambar nih, otomatik otak aku musti nyanyi lagu ha...aku dah ingat dah...cristina aguilera halamak...mcm mana dah nak eja... pastu otomatik lak badan kayu nak nari2 ligat ala2 jin ayu mayu nih...huih...penangan gambar...belum lagi penangan bab bergambar...kwang3


sape2 yang rasa nak join, lehla klik kat sini, sempat lagi tuh, tarikh tutup 15hb ni...alamak sekali lagi wahai cik penganjur, den tak dapek nak tag sesape, sebab den sebatang karo je dokek sini...nnti den ado ramai follower mcm cik penganjur, kompem...usahkan tigo, tigo boleh pun den sanggup tag...

No comments: