Sunday, January 16, 2011

giveaway sambil beramal

duk sibuk join GA sana, contest sini, sesekali, kita join something yang boleh bring benefit pada mereka yang memerlukan, alangkah bagus kan...nak tau lebih lanjut, leh klik kat sini

bukan harap sangat hadiah tu, tp harap sangat dapat tolong rumah kebajikan ni...nak menghulur, tak sampai, jadi, sokong GA ni je lah...

so, pada mereka yang nak join, amat dialu2kan, bak kata pepatah, nyiru kami tadahkan...eh, mcm aku plak yang menganjur kan...hehehe...no hal lah tu kan, bantu membantu...aku harap, bantuan aku yang cipoooot tak seberapa ni dapat ringankan beban mereka yang memerlukan...

semoga usaha murni ini mendapat sambutan yang menggalakkan...amin...

4 comments:

Mysunshine Gift Shop said...

assalamualikum,
tima kasih aznain, sudi join & war2kan GA nie...

besar harapan saya usaha yg kecil nie dpr membantu RTAR. insyallah

semoga Allah permudahkan & memberkati usaha kita. Amin

zar

aznain said...

zar
mudah2annya kan...

Mysunshine Cupcakes said...

congrats!
u are 1 of the winner

email me ur
full name
address
mobile no

zar

aznain said...

am i? hohoho...mcm tak percaya aje...thanks ya...