Friday, January 14, 2011

Japan Giveaway by Imaan09

disebabkan aku tak pernah pegi jepun, rasa mcm sangat2 nak join ini GA sbb adiah dia, sume dtg dari jepun selipar jepun tak ditawarkan sebagai adiah okeh

sape2 yang nak join, klik je banner kat sebelah tu eh, kompem anda akan dibawa terus ke link puan penaja nih...

nak promote lebih2 aku tak pandai nak mengayat lak, better aku stop entry nih ngan serangkap pantun, terimalah...ecewah...
ini GA japan mali
tapi penganjur jangan bimbang, cap malaysia
menang GA tak pernah sekali
hope kali ni aku bertuah la

notakaki : comel gile anak dia...aih...2,3 kali tgk, ada gaya jepun plak...ekekeke

2 comments:

Imaan09 said...

moshi-moshi, reviewed!

aznain said...

thanks ye kak...