Tuesday, March 1, 2011

tamatnya lucky draw - topup rm5

okeh, memandangkan ari ni dah ari pertama bulan ketiga bagi tahun 2011, lucky draw yang aku pernah anjur lebih kurang sebulan yang lalu, telah pun melabuhkan tirai dengan jayanya...

seramai 60 penyertaan telah aku terima, pastu telah pun siap diadili dengan cara cabutan bertuah secara manual, eh...dah nama pun lucky draw kan...hehehe...

seperti yang telah dijanjikan, aku telah pun menghubungi pemenang melalui email pagi tadi, so, kepada pemenang tersebut, cepat2la balas no tepon atau boleh juga balas no akaun, kot2 nak suh dibank in kan, aku no hal...

apa? korang tak dapat pun email tu? hmmm...kalu tak dapat email dari aku, means that korang tak menang ler tu...sori le geng...tp takpe...tunggu 2,3 ari lagi, gue rasa mau anjur lucky draw lagi je...hehehe...tp gue sangat bizi sket 2,3 menjak nih, gue sendiri pun heran...so, terpaksa tunggu gue slow2 down sket, nnti gue hupdate next lucky draw yer...

papehal, thanks yer pada yang sudi join lucky draw ciput gue...doakan rezeki gue bertambah2, nnti gue bleh share ngan korang sume...tunggguuuuuuu...