Friday, March 30, 2012

Giveaway dari AnisEshop

salam sejahtera buat semua...lama aznain tak menjengah blog, jauh sama sekali menjengah dan menyertai giveaway ataupun contest...

sambil sebok duk google sana sinik, sekalik terpandang pada ini...aznain nak cuba nasib..


1) Tak perlu pun shopping di AnisEshop
2) Hanya jadi FOLLOWER di AnisEshop
3) LIKE fanpage ANIS ESHOP di facebook
5) Share banner giveaway dari AnisEshop di wall facebook anda.
6) Buat 1 entry mengenai AnisEshop di blog
7) Tag 3 orang sahabat blogger anda.
8) Hantar komen di bawah entry ini " Saya dah join. Jom klik link saya ...."

Kriteria pemenang yang dicari ialah berdasarkan ENTRY yang PALING KREATIF dan MENARIK perhatian juri.

Tarikh Tutup penyertaan :
1 April 2012


tak susah pun nak join, tp terlebih dahulu aznain nak ucap bermaaf byk2 sbb aznain takdak fb, so tak dapek aznain nak like2 page cik penganjur...

hajat hati nak beli tudung, nak tambah koleksi, tapi bila tgk bajet yang ada, adeh...tak dapat lah nak membeli...kena tunggu next income, kalau ada rezeki lebih...kalau tak...pakai je lah yang hado ni kan...*sobsobsob..

alang2 dah ada giveaway dari anis-e-shop nih, bulihla coba2 kan...kalau ada rezeki aznain, bulih merasa tudung baru yang cantik di kala poket tengah rabak...sebenarnya, aznain dah sangat2 tertarik hati dgn beberapa helai tudung nih...kussss semangat aznain kak jah oi...cantik sangat...*sambil berangan kalau aznain pakai, mesti cantik mcm model tu jugak kan...

*muntah ijau kak jah kita bace statement aznain nih


 

 

adeh...berpinar tgk tudung2 yang aznain dah memang berkenan nih...bertambah2 berkenan dekat model...adeh...wakakaka...

hope adalah tuah aznain merasa tudung baru bulan baru nih...puhh kiri puhh kanan...

dengan ini, aznain tag kak lina, sjiehan, dan fatihah

notakaki : aznain nih berkenan dekat tudung ke model dia? adeh...cantik la plak model nya...hukhukhuk

*mata keranjang