Wednesday, October 31, 2012

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih



selamat pagi pembuka bicara
buka mulut keluar suara

ada giveaway sedang berlangsung
apa kata pakat-pakat usung

ada tawaran ada hadiah
tak rugi memang meriah

amek pen amek kertas
nak join klik banner kat atas

notakaki : tuah ayam nampak di kaki, tuah aku takdak sapa tahu

Wednesday, October 10, 2012

rezeki itu milik allah

sesungguhnya, setiap rezeki yang kita dapat hari ini adalah milik allah...

alhamdulillah, ari tu ada join Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff dan tak sangka, terpilih memenangi hadiah yang ditawarkan...syukur alhamdulillah....kemenangan kedua untuk bulan ini..


tu...blog aznain tu, no 2

ari tu ada pilih 3 jenis wangian yang aznain nak, so, sekarang ni, taktau lah mana satu yang bakal aznain dapat...kita tunggu dan lihat...

notakaki : memang betoi2 pasni aznain wangi dan happy macam akiff...

terima kasih penganjur dan penaja

Thursday, October 4, 2012

rezeki aznain

sebelum tu, setinggi-tinggi ucapan alhamdulillah aznain ucapkan di atas kemenangan yang aznain perolehi kali ni...

ari tu, aznain ada join GA anjuran Greennnpandacraft dan semalam (3hb10) telah diumumkan keputusan lucky draw nya...dan tak disangka2, aznain berjaya dapat no 2...alhamdulillah...


aznain punya turn tu...73...bertuah jugak no nih...


dan ini adalah antara hadiah yang bakal aznain terima

2nd place
* Name keychain (customised)
* Bunny bookmark
* Love paper clip