Wednesday, October 10, 2012

rezeki itu milik allah

sesungguhnya, setiap rezeki yang kita dapat hari ini adalah milik allah...

alhamdulillah, ari tu ada join Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff dan tak sangka, terpilih memenangi hadiah yang ditawarkan...syukur alhamdulillah....kemenangan kedua untuk bulan ini..


tu...blog aznain tu, no 2

ari tu ada pilih 3 jenis wangian yang aznain nak, so, sekarang ni, taktau lah mana satu yang bakal aznain dapat...kita tunggu dan lihat...

notakaki : memang betoi2 pasni aznain wangi dan happy macam akiff...

terima kasih penganjur dan penaja

No comments: